Bezoek aan Jules Destrooper.

26 april 2012.

Het bezoekerscentrum Jules Destrooper is gelegen in de Gravenstraat nr. 5 te
Lo-Reninge. Het bezoekerscentrum is alle dagen open van 9:30 uur tot 12:30 uur en van 13:30 uur tot 17:30 uur, behalve op zondag, maandag en feestdagen, dan is het bezoekerscentrum gesloten. Er is mogelijkheid tot vrij bezoek maar het is aan te bevelen om dit met gids te doen.

In het Jules Destrooper bezoekerscentrum wandel je letterlijk door de rijke geschiedenis van de wereldberoemde koekjes uit West-Vlaanderen.
De koekjes fabriek werd opgestart in 1886 is reeds toe aan de 4e generatie. De koekjes worden nog steeds met de originele recepten gebakken. Enkel de beste ingrediënten zorgen voor de jarenlange kwaliteit met heel wat nationale en internationale erkenningen tot gevolg.
Tijdens het bezoek is er een uitgebreide proeverij en in het Jules Destrooper winkeltje vind je het complete gamma.
Aankopen mag maar is niet verplicht.